Mor José Luis Ariño, gerent de l’Ajuntament de Rubí

Imagen noticia
Rubí es mobilitzarà contra les llistes d’espera a la sanitat
10 de mayo de 2019
Imagen noticia
La fascinació per l’aigua de l’artista Carme Llop inunda l’Aula Cultural amb la mostra ‘Testimoni sensible’
13 de mayo de 2019

Mor José Luis Ariño, gerent de l’Ajuntament de Rubí

Imagen noticia

José Luis Ariño, gerent de l’Ajuntament de Rubí des de 2015, ha mort aquest dissabte a l’edat de 55 anys i després de lluitar durant anys contra un càncer. Tot el consistori rubinenc ha manifestat el seu condol a la família i amistats a través d’un comunicat institucional. En aquest, expressa «la immensa buidor que deixa a l’organització. El seu tarannà amable i dialogant, la seva predisposició a col·laborar i la seva capacitat de lideratge fan que sigui una pèrdua impossible de restablir.»

Nascut a Barbastro el 13 de maig de 1963, Ariño es va formar com a educador especialitzat a l’Escola d’Educadors Especialitzats de la Diputació de Barcelona el 1989 i, tres anys més tard, va aconseguir la diplomatura de Treball Social a la Universitat de Barcelona (UB). El 1996, es va treure el postgrau en Infància i Atenció Primària per la UB. El seu currículum el va completar amb una diplomatura en Educació Social el 2002 i un màster en Direcció i Gestió Pública per ESADE el 2012.

El 1989 va entrar a l’Ajuntament de Rubí, ocupant diversos càrrecs i responsabilitats. Els tres primers anys com a educador social a Serveis Socials, per passar el 1992 a ser responsable de la Unitat d’Inserció Laboral per a persones joves i adultes. Una responsabilitat que va ostentar durant 11 anys.

El 2003 va ser nomenat cap de Serveis Socials i el 2005 va donar el salt a la coordinació de l’Àrea de Política Social i Ciutadania. Era gerent de l\’Ajuntament des de 2015 fins a l’actualitat. Formava part de la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya, ocupant el número 9.

La capella ardent s’ha instal·lat al tanatori de L’Hospitalet Gran Via i la cerimònia de comiat serà diumenge a les 11.30 h.