Mostra de les cases regionals

Las Migas: Sabor mediterrani amb aroma de flamenc
27 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Antonio José més emotiu, a l’espectacle inaugural
29 de junio de 2018

Mostra de les cases regionals

Les entitats culturals regionals han programat per la Festa Major diverses activitats, com ve sent habitual en els darrers anys.

La primera d’aquestes activitats, tindrà lloc el 30 de juny a les 11 hores amb un taller de castanyoles i jotes al Centro Aragonés de Rubí, ubicat al carrer Marconi, 10.

Una de les activitats més destacades i esperades de la festa de Sant Pere és el festival flamenc, que serà el 30 de juny a les 19 hores a la plaça Doctor Guardiet i que anirà a càrrec de la Coordinadora d’Entitats Andaluses de Rubí (CECAR). Estarà presentada per Loli Reyes i inclourà actuacions de grups de ball de les diverses entitats fins passada la mitjanit.

La resta d’activitats de la cultura regional estan previstes per l’1 de juliol a la rambla del Ferrocarril.

Començaran amb una cercavila de la Irmandade Galega de Rubí, que arrencarà al carrer Monturiol a les 18 hores per acabar a la rambla del Ferrocarril. Un cop allà, està prevista una actuació de músiques i danses tradicionals gallegues, al voltant de les 18.30 hores.

A les 19 hores, la Unión Extremeña de Rubí oferirà el seu popular gaspatxo i mitja hora més tard, hi haurà una actuació de danses i balls tradicionals extremenys.

Per últim, a les 20.30 hores, l’espectacle anirà a càrrec del Centro Aragonés de Rubí, amb una actuació de músiques i danses típiques aragoneses.