Múltiples activitats per la Festa de l’Autisme

Imagen noticia
ERC vol millorar el verd urbà amb espècies que requereixin menys manteniment
28 de marzo de 2019
Imagen noticia
Més de 800 participants en el Cros Escolar
1 de abril de 2019

Múltiples activitats per la Festa de l’Autisme

Imagen noticia

Rubí TEA, l’associació de famílies de persones amb autisme, ha organitzat pels propers dies diverses propostes entorn la Festa de l’Autisme, amb l’objectiu de donar visibilitat a aquest trastorn i sensibilitzar la població sobre el mateix.

La primera activitat tindrà lloc el 2 d’abril amb una conferència a les 18 hores a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, que també inclourà una exposició sobre l’entitat, els seus objectius i les activitats.

Al mateix equipament, es farà un taller infantil el 4 d’abril a les 18 hores amb un contacontes per comprendre l’autisme sota el títol ‘El mapa del trencaclosques’.

La gran Festa de l’Autisme està prevista el 7 d’abril durant el matí a la plaça del Doctor Guardiet. Començarà a les 10.30 hores amb una xocolatada i jocs i tallers infantils, que comptarà amb diversos tipus d’espectacles i exhibicions. A més, també tindrà lloc el ‘Corre corre RubiTEA’, una cursa no competitiva inclusiva i gratuïta. Tothom que ho vulgui hi pot participar inscrivint-se al web www.rubitea.org.