Neva de forma intermitent a Rubí

L’Atlètic li treu la segona posició al Juventud 25 de Septiembre
23 de febrero de 2018
Imagen noticia
Localitzat sa i estalvi el nen de 13 anys desaparegut des del 19 de febrer
27 de febrero de 2018

Neva de forma intermitent a Rubí

Imagen noticia

La neu s\’està deixant veure a la ciutat des d\’aquesta tarda, quan han començat a caure els primers flocs de neu de forma intermitent. Tot i que a estones cauen volves de neu d\’un gruix considerable, de moment la neu ha agafat als carrers i no representa problemes de mobilitat.

Tot i això, s\’han suspès les classes de l\’Escola d\’Art i Disseny de Rubí i la Generalitat de Catalunya, davant l\’episodi de fred i nevades, recomana suspendre totes les activitats esportives a l\’aire lliure durant aquesta tarda.

D\’altra banda, el Consell Comarcal ha comunicat que suspèn el transport escolar per demà dimecres, un fet que a Rubí afecta especialment l\’institut JV Foix i l\’escola Joan Maragall. Es demana als pares que no intentin portar els fills a l\’escola amb vehicle privat, ja que la mesura es fa precisament per evitar desplaçaments. Per aquest motiu, demà no hi haurà classes lectives a les escoles i instituts.

La Generalitat de Catalunya ha demanat a la ciutadania avançar al màxim la mobilitat de retorn aquesta tarda i restringir-la al màxim demà al matí i estar atents a la meteorologia de cara a aquesta matinada i demà al matí.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, entre aquesta tarda i demà es preveuen gruixos de fins a 2 cm a punts del litoral. Per aquest motiu, es manté activada l\’alerta del pla d\’emergències per nevades Neucat davant el front que afectarà la major part del territori de Catalunya.

També es manté el Pla de Protecció Civil a Rubí. L\’Ajuntament ha reforçat el dispositiu en les darreres hores per fer front a la nevada i tant les patrulles de la Policia Local com Protecció Civil tenen previst estar alerta en les zones més vulnerables de la ciutat. En cas que sigui necessari, els vehicles d\’emergències també estan preparats per llençar sal, així com la Brigada. Per últim, l\’Ajuntament s\’ha posat en contacte amb totes les persones grans dependents que fan ús del sistema de teleassistència.