Nou curs de jardineria i horticultura per a dones per fomentar la seva inclusió social i professional

atur
Més de mil persones s’han quedat sense feina durant el darrer any a Rubí
5 de marzo de 2021
pobresa gent
Gairebé 5.000 famílies de Rubí tenen greus problemes per conservar l’habitatge
8 de marzo de 2021

Nou curs de jardineria i horticultura per a dones per fomentar la seva inclusió social i professional

Una desena de dones participaran en el curs. / Ajuntament-Localpres

L’Ajuntament de Rubí ha posat en marxa un nou curs de jardineria i horticultura als horts municipals de Cova Solera amb l’objectiu de fomentar la inclusió social i la capacitació professional. Un grup de deu dones rubinenques participen en la formació, que els ofereix recursos i eines per millorar la seva incorporació al món laboral i per promoure el desenvolupament autònom dels seus projectes de vida.

Al llarg de les 8 sessions de què consta el curs es treballaran les temàtiques de la utilització de maquinària agrícola, com desbrossadores o motocultors, la realització de treballs de poda manual d’arbres fruiters, planters ecològics i plantes aromàtiques, així com tasques de sembra directa i de plantació.

Un cop completada la formació, el grup de dones rebrà un certificat d’assistència i aprofitament. El document permetrà acreditar la formació realitzada als seus currículums i serà una bona carta de presentació per buscar feina al sector de la jardineria i de l’horticultura.

L’acció s’ha impulsat amb la coordinació i el treball de diferents serveis municipals i l’impartirà la Cooperativa L’Ortiga, contractada per la gestió dels horts municipals de Cova Solera.