Nou servei a la Biblioteca de Rubí: préstec a l’equipament de tauletes tàctils

Imagen noticia
Més d’una desena d’entitats col·laboren amb la programació del Dia de la Dona
26 de febrero de 2019
Rubí serà industrial o no serà Rubí
28 de febrero de 2019

Nou servei a la Biblioteca de Rubí: préstec a l’equipament de tauletes tàctils

Imagen noticia

La Biblioteca ha posat en marxa un nou servei als usuaris, el préstec a l’equipament de tauletes tàctils. Es tracta d’un servei, que també acaba de posar en funcionament en altres centres de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació i que ofereix als usuaris amb carnet de la Biblioteca una tauleta digital per navegar per internet i accedir alhora a tots els recursos bibliotecaris en línia que ofereix la Xarxa.
Així, des de les tauletes es pot accedir al servei gratuït eBiblio (préstec de documents digitals), el catàleg Aladí, l’aplicació biblioteques XBM, l’aplicació Bibliojuga amb Gènius o el Trencadís (fons locals digitalitzats).

La Biblioteca disposa de tres tauletes i per utilitzar-les l’usuari s’ha d’adreçar al taulell de la segona planta. Les tauletes estan configurades i es poden connectar a internet a través de la xarxa wifi. Duen instal·lades diverses aplicacions i no se’n poden descarregar altres. Cada usuari haurà de tancar la seva sessió en acabar, perquè s’eliminin les seves dades personals.

El nou servei s’afegeix als serveis d’internet i ofimàtica que ja ofereix la Biblioteca, amb diversos ordinadors d’ús públic per a adults i infants, la possibilitat d’imprimir documents des de qualsevol dispositiu mòbil i el wifi. També es disposa d’un ordinador amb lector de DNI electrònic i servei de reprografia.