Nous ECOtallers en clau de RE per fomentar la prevenció de residus

Imagen noticia
Els Mossos busquen un violador que capta les seves víctimes amb un anunci de feina
23 de septiembre de 2019
Imagen noticia
El grup de teatre Gatzara estrena a Rubí la comèdia ‘Uomo e Galantuomo’ d’Eduardo De Filippo
25 de septiembre de 2019

Nous ECOtallers en clau de RE per fomentar la prevenció de residus

Imagen noticia

El Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament impulsa, durant l’últim quadrimestre de l’any, una nova tanda d’ECOtallers en clau de RE. Es tracta de diversos monogràfics gratuïts a través dels quals es vol fomentar la reutilització, la reparació i la restauració d’aquells objectes que han envellit però als quals encara els queda molta vida. La iniciativa també busca promoure la prevenció de residus i el respecte pel medi ambient.

La primera activitat, que ja té totes les places cobertes, tindrà lloc aquest dimecres 25 de setembre (17.30 h – Ateneu) i estarà dedicada a la cosmètica natural. A ‘Pell sana després de l’estiu’ s’explicarà a les persones assistents com confeccionar productes cosmètics amb elements naturals i com prevenir tant l’ús d’envasos de plàstic com la generació de residus químics.

El 19 d’octubre (18 h – Ateneu) serà el torn d’un altre clàssic: l’ECOtaller de manteniment d’ordinadors. En aquesta sessió, els i les participants aprendran a allargar la vida dels ordinadors i a optimitzar-ne el seu funcionament. Les inscripcions encara no estan obertes.

El 20 de novembre (17.30 h – Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler) s’ha organitzat el taller Decoració de Nadal en família, en el marc del programa Efecte E. L’activitat, que consistirà a elaborar elements decoratius amb material reciclat, s’adreça a infants de 3 a 12 anys i a les seves famílies. Les inscripcions s’han de realitzar enviant un mail a l’adreça [email protected]

I, per últim, s’ha preparat una doble sessió d’iniciació a la restauració de mobles els dies 19 i 20 de novembre (18 h – Escola d’Adults), que formarà part de la programació de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Les inscripcions s\’obriran un parell de setmanes abans del taller.

Les persones interessades a rebre informació per correu electrònic de les activitats que organitza el Servei Educatiu de Residus poden sol·licitar-ho a l’adreça [email protected]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *