L’alumnat del Joan Maragall i el JV Foix ja pot demanar les ajudes al transport escolar

Imagen noticia
Els Mossos busquen un violador que capta les seves víctimes amb un anunci de feina
23 de septiembre de 2019
Imagen noticia
El grup de teatre Gatzara estrena a Rubí la comèdia ‘Uomo e Galantuomo’ d’Eduardo De Filippo
25 de septiembre de 2019

L’alumnat del Joan Maragall i el JV Foix ja pot demanar les ajudes al transport escolar

Imagen noticia

Aquest dimarts 24 de setembre s’ha obert el període per sol•licitar les subvencions per al transport escolar dels alumnes matriculats a l’Escola Joan Maragall i a l’Institut JV Foix aquest curs 2019-2020. Poden demanar els ajuts les famílies de l’alumnat de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Les bonificacions es poden demanar a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania -la del centre o la de Les Torres- fins al 4 d’octubre.

La sol·licitud de subvenció que les famílies de tots dos centres ja van rebre abans de l’estiu també es pot descarregar ara a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí. A més d’aquest document, també cal presentar el DNI de l’alumne -si no en té i és menor de 14 anys, pot presentar el NIF-; la declaració responsable del sol·licitant sobre obligacions fiscals i tributàries, sobre el compliment de requisits per ser beneficiari i sobre la no obtenció d’altres ajuts pel mateix concepte; fotocòpia del document d’identitat de tots els membres de la unitat familiar i l’autorització per accedir a consultar les dades a altres administracions públiques.

El transport escolar fins aquests dos centres educatius es gestiona des del Consell Comarcal del Vallès Occidental. La despesa es divideix en 3 rebuts al llarg de l’any. A través de la subvenció municipal, les famílies poden bonificar un rebut, dos o tots tres, en funció de la seva renda.