Nova concentració a Rubí convocada per les entitats sobiranistes per avui al vespre

Imagen noticia
La Colla Gegantera Club Amics de Rubí visita Castelló
15 de octubre de 2019
Imagen noticia
S’obre el període per demanar ajudes per a la millora del comerç local
17 de octubre de 2019

Nova concentració a Rubí convocada per les entitats sobiranistes per avui al vespre

Imagen noticia

Les entitats ?’mnium Rubí i l\’Assemblea Nacional Catalana local han convocat una nova concentració davant de l\’Ajuntament aquest vespre a les 19 hores. De fet, la manifestació ja estava prevista abans que sortís la sentència, ja que avui fa dos anys que els líders independentistes Jordi Sànchez i Jordi Cuixart van ser empresonats. La concentració es replicarà també en altres punts del territori català.

Ahir a la tarda, alguns rubinencs va assistir a la concentració que va tenir lloc a Terrassa i altres van participar en la manifestació que es va produir als voltants de la delegació del govern a Barcelona.

Crida a participar en les Marxes de la Llibertat
D\’altra banda, ?’mnium Rubí i l\’ANC local fan una crida a la ciutadania per participar en les Marxes per la Llibertat, una de les columnes arribarà dijous a Sant Quirze, on farà nit. El divendres la marxa sortirà de la localitat vallesana per anar a Barcelona per la C-58.

El final de les marxes -n\’hi ha cinc i han sortit avui de Vic, Tàrrega, Girona, Berga i Tarragona- coincidirà a Barcelona amb la vaga general convocada per la Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya per aquest divendres.