Horari especial al cementiri per la festivitat de Tot Sants

Imagen noticia
La Colla Gegantera Club Amics de Rubí visita Castelló
15 de octubre de 2019
Imagen noticia
S’obre el període per demanar ajudes per a la millora del comerç local
17 de octubre de 2019

Horari especial al cementiri per la festivitat de Tot Sants

Imagen noticia

Coincidint amb la Festivitat de Tot Sants, el cementiri ampliarà el seu horari d’obertura per facilitar a les persones usuàries que puguin acudir a visitar els seus familiars difunts.

Així, entre el 21 d’octubre i el 3 de novembre, ambdós inclosos, es podrà accedir al cementiri des de les 9 hores fins a les 18 hores de la tarda.

L’ambientació també serà, com és habitual, mitjançant l’audició de música clàssica. Així mateix, la pregària dels difunts que ofereix el mossèn de la parròquia de Sant Pere tindrà lloc l’1 de novembre a les 17 hores al cementiri.

Reforç del servei de bus
Per tal d’afavorir l’arribada dels rubinencs a l’equipament, durant tota la jornada de Tot Sants hi haurà un servei especial d’autobús urbà que connectarà la rambleta de Joan Miró, davant del Rubí Forma, amb el cementiri. El servei serà gratuït per a tots els usuaris, funcionarà amb una freqüència de pas de 15 minuts entre les 9 i les 18 hores.

Les parades del servei especial d’autobús en sentit cementiri són rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, carretera de Terrassa, carrer Zamenhoff, carrer Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i cementiri. En sentit centre són cementiri, Can Rosés industrial, C-1413a, carrer Bailén, carrer Sardana, carrer Pau Claris, carrer Cadmo, Bullidor, carrer Sant Joan, carrer Espoz i Mina i rambleta Joan Miró.

A partir del 4 de novembre es recuperarà l’horari habitual, és a dir, de dilluns a dissabte de 9 a 13 hores i de 15 a 18 hores i els diumenges i festius de 9 a 14 hores.