Nova programació de concerts a l’Espai 1413 del Centre Cívic del Pinar

Imagen noticia
L’Ajuntament presenta a la ciutadania el Pla local d’infància
12 de noviembre de 2018
Imagen noticia
El nombre de persones sense feina puja a la ciutat a l’octubre
14 de noviembre de 2018

Nova programació de concerts a l’Espai 1413 del Centre Cívic del Pinar

Imagen noticia

L\’Ajuntament de Rubí ha presentat la nova programació de concerts de l\’Espai 1413, una sala polivalent ubicada al Centre Cívic del Pinar. Derivas, una banda de tribut a Héroes del Silencio, va ser l\’encarregada d\’obrir la segona temporada de concerts en directe el 20 d\’octubre i va esgotar les entrades.

Fins al gener, cada mes hi haurà un concert en aquest espai, que l\’Ajuntament vol que sigui la referència musical dels joves rubinencs. \»Volem que els joves, i també els artistes, tinguin el seu espai a la ciutat, no hagin de buscar alternatives més enllà de la ciutat i que aquesta oferta sigui de qualitat\», ha dit l\’alcaldessa, Ana M. Martínez.

El proper concert en aquest espai, que té capacitat per 300 espectadors, serà el 17 de novembre a les 22 hores amb l\’actuació de Toi & Moi i The Clipper\’s. Toi & Moi és un grup que versiona cançons de la chanson française i de pop, blues i country des dels anys 60 fins a l\’actualitat, mentre que The Clipper\’s és un grup veterà amb ritmes rock & roll. Les entrades, que tenen un cost de 5 euros, es poden comprar a la taquilla del Centre Cívic o de forma anticipada al teatre La Sala el divendres de 18 a 21 hores.

El rock de Boner i el hard rock de Pasos de Mono seran els protagonistes del doble concert que tindrà lloc el 15 de desembre; mentre que el 19 de gener Timeless, un grup de metal, presentarà el seu nou disc, al costat d\’una banda encara per determinar.

S\’estudiarà si cal un servei de bus des del centre
Sobre la possibilitat d\’habilitar un servei d\’autobús per facilitar el transport fins al Pinar, el regidor de Cultura ha explicat que es tindrà en compte depenent de les necessitats de cada concert: \»La gent està habituada a agafar el cotxe per anar a concerts a Barcelona i també es pot anar caminant, en 10 o 15 minuts des del centre del poble. Estudiarem cada cas i si cal, habilitarem un bus\».