Núria Julià presenta un llibre de relats per a infants sobre històries de Rubí

Oberta la convocatòria dels Premis Arkam, que a partir d’ara es diran Fora de Pla
23 de diciembre de 2021
Arriba una nova edició del Merc’Art a La Claraboia de la mà d’artistes locals
23 de diciembre de 2021

Núria Julià presenta un llibre de relats per a infants sobre històries de Rubí

L’autora local Núria Julià acaba de presentar el seu darrer projecte. Es tracta d’un llibre didàctic, que sota el títol ‘14 Històries de Rubí’, es dirigeix a un públic infantil.

L’obra és un recull de relats breus i rodolins que pretenen explicar part de la història local a través de personatges molt coneguts i estimats, amb dibuixos que tothom sabrà reconèixer i un apartat final d’activitats que convida a treballar la memòria, l’atenció i la part cognitiva.

El llibre compta amb les il·lustracions de la dibuixant Elena Boixader Baraut, i ha estat dissenyat per Eduard Fernández Villatoro.

Julià explica que “els rodolins i les històries sempre han format part de l’imaginari popular i aquest llibre endinsarà els lectors a un món ple de llocs i personatges simpàtics i entremaliats, que viuen moltes aventures”. L’escriptora rubinenca destaca que “hem apostat per un llibre innovador, interessant i molt original que regali als més petits una bona dosi d’imaginació, emocions, estones de lectura i moments per compartir amb la família”. 

A més, assenyala que és una manera divertida i entretinguda de conèixer alguns racons i personatges de la ciutat on vivim i al mateix temps, de fomentar els hàbits lectors. Voleu saber qui és la granota Nota?, què li passa al Bòdum les nits de lluna plena?, perquè a Ca n’Oriol hi ha una marieta que no vola?, com es perd el mocador de Festa Major de la Laia? Les respostes, a ‘14 Històries de Rubí’.

El llibre està patrocinat per Robin Hat, Edeon.net, Finques Capmany, Ambes advocats, MarGa&Suite 601, Digital 6 i Garden La Noguera.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES