Contes infantils i juvenils, molt més que un text i unes il·lustracions

villanueva de córdoba
Rubí s’agermana amb el municipi andalús de Villanueva de Córdoba
12 de abril de 2021
lloguer pisos habitatge
L’Agència Catalana del Consum investiga incompliments de la llei que regula el preu dels lloguers a Rubí
12 de abril de 2021

Contes infantils i juvenils, molt més que un text i unes il·lustracions

La carpa de la llibreria El Racó del Llibre va acollir dissabte al matí la xerrada ‘Anatomia d’un àlbum. Com disseccionar el text i les il·lustracions’, a càrrec de l’escriptora i guionista Anna Fité i de la il·lustradora Laia Codina.

En una xerrada del tot distesa i molt interessant, van explicar al públic assistent a l’acte la importància d’escriure i editar un conte, de com crear les històries perquè siguin inoblidables, de com interpretar les il·lustracions i de l’evolució que han experimentat els contes infantils i juvenils durant els darrers anys. Innovació, creativitat, il·lusió i molta feina per comunicar des d’un altre punt de vista més especialitzat, els textos i les imatges que il·lustren les històries dels contes que els pares i mares trien per explicar als seus fills.

D’altra banda, i després de l’èxit de la 1a edició, ambdues professionals impartiran la 2a edició del curs ‘Creació integral d’un àlbum il·lustrat’, que consta d’11 sessions que es duran a terme a la Fundació Espai Cultura de Sabadell. La iniciativa tindrà lloc del 24 d’abril al 10 de juliol. Tothom que hi estigui interessant pot cercar més informació a www.fundaciosabadell.cat.