Obert el període d’exposició del cens electoral

Imagen noticia
No a la proposta de canviar la zona blava a taronja
27 de septiembre de 2019
Imagen noticia
Emotiu canvi de vara a l’Hermandad Rociera
1 de octubre de 2019

Obert el període d’exposició del cens electoral

Imagen noticia

Els rubinencs poden consultar, a partir d’aquest dilluns 30 de setembre, la seva informació al cens electoral i demanar algun canvi si és el cas. L’exposició de les llistes s’allargarà fins al 7 d’octubre. La consulta de les dades es pot fer de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre (c. Narcís Menard, 13-17) de dilluns a dijous de 8.30 a 14 hores i de 16 a 18.30 hores i divendres de 8.30 a 14 hores. El 21 d’octubre, es convocarà el Ple extraordinari per designar a través d’un sorteig les persones que conformaran les meses electorals.

La correcta inscripció al cens també es pot comprovar a través de l’apartat d’eleccions del web municipal. En cas de detectar algun error a la informació de l’Oficina del Cens Electoral, cal comunicar-ho a la mateixa OAC.

55.055 rubinencs i rubinenques tindran dret a vot en aquests comicis generals, que serviran per renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat. Els col·legis electorals seran els mateixos que en les eleccions del 28 d’abril.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *