Obert el període d’exposició del cens electoral

Imagen noticia
No a la proposta de canviar la zona blava a taronja
27 de septiembre de 2019
Imagen noticia
Emotiu canvi de vara a l’Hermandad Rociera
1 de octubre de 2019

Obert el període d’exposició del cens electoral

Imagen noticia

Els rubinencs poden consultar, a partir d’aquest dilluns 30 de setembre, la seva informació al cens electoral i demanar algun canvi si és el cas. L’exposició de les llistes s’allargarà fins al 7 d’octubre. La consulta de les dades es pot fer de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre (c. Narcís Menard, 13-17) de dilluns a dijous de 8.30 a 14 hores i de 16 a 18.30 hores i divendres de 8.30 a 14 hores. El 21 d’octubre, es convocarà el Ple extraordinari per designar a través d’un sorteig les persones que conformaran les meses electorals.

La correcta inscripció al cens també es pot comprovar a través de l’apartat d’eleccions del web municipal. En cas de detectar algun error a la informació de l’Oficina del Cens Electoral, cal comunicar-ho a la mateixa OAC.

55.055 rubinencs i rubinenques tindran dret a vot en aquests comicis generals, que serviran per renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat. Els col·legis electorals seran els mateixos que en les eleccions del 28 d’abril.