Obert el termini per demanar les ajudes al transport escolar per l’alumnat del Joan Maragall i el JV Foix

Imagen noticia
Acte institucional amb les famílies dels 11 rubinencs deportats als camps nazis
18 de septiembre de 2020
Imagen noticia
El CRAC acull la projecció del documental ‘La mort de Guillem’
22 de septiembre de 2020

Obert el termini per demanar les ajudes al transport escolar per l’alumnat del Joan Maragall i el JV Foix

Imagen noticia

Aquest dilluns s’ha obert el període per sol·licitar les subvencions per al transport escolar discrecional no obligatori de l’alumnat matriculat a l’Escola Joan Maragall i a l’Institut JV Foix per al curs 2020-2021. Poden demanar la subvenció les famílies de l’alumnat matriculat al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

El termini per a presentar les sol·licituds és del 21 de setembre al 2 d’octubre, ambdós inclosos i la presentació de la petició es pot fer de forma telemàtica a través d’aquest de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí. Per a poder fer el tràmit telemàtic, cal disposar d’un certificat electrònic (idCAT, eDNI) o estar donats d’alta al servei idCAT mòbil per identificar-vos. Podeu obtenir l\’IdCAT mòbil de forma immediata a través del següent enllaç: https://idcatmobil.seu.cat/.

De manera excepcional, aquelles famílies que tinguin dificultats per presentar la sol·licitud de manera telemàtica podran fer el tràmit presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) amb cita prèvia o al centre educatiu on està matriculat l’alumne. La tramitació al centre escolar només estarà oberta del 22 al 30 de setembre, a l’escola Joan Maragall de 9 a 13 h i de 15 a 17:30 h i a l’Institut JV Foix de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 18.30 h. Els centres educatius no recolliran sol·licituds fora d’aquestes dates i aquests horaris.

Per a poder ser beneficiari de l’ajuda, l’Agencia Tributària exigeix com a requisit la presentació de diversa documentació. Com el DNI de l’usuari del transport, la declaració responsable del sol·licitant sobre obligacions fiscals i tributàries, sobre compliment de requisits per ser beneficiari i sobre la no obtenció d’altres ajuts pel mateix concepte i la fotocòpia del document d’identitat de tots els membres de la unitat familiar. En cas que l’obtenció d’aquest document no sigui obligatòria, es presentarà el llibre de família.

Per fer consultes sobre la presentació de les sol·licituds, les famílies es poden adreçar al Servei d’Infància i Educació de l’Ajuntament de Rubí al telèfon 93 588 70 00 o bé enviar un correu electrònic a [email protected]

El transport escolar fins aquests dos centres educatius es gestiona des del Consell Comarcal del Vallès Occidental. La despesa es divideix en 3 rebuts al llarg de l’any. L’Ajuntament de Rubí manté el suport a les famílies que tenen dificultats per assumir el cost del transport escolar fins a aquests dos centres educatius i ofereix la possibilitat de rebre la bonificació d’un rebut, dos o tots tres, en funció de la seva renda.