Oberta la convocatòria per als Premis a les millors iniciatives comercials de nova implantació

Imagen noticia
Rubí i Sant Cugat demanaran al Govern de la Generalitat que es millori la seguretat als Túnels de Vallvidrera
7 de agosto de 2019
la nueve abocador
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l’extractiva 9
9 de agosto de 2019

Oberta la convocatòria per als Premis a les millors iniciatives comercials de nova implantació

Imagen noticia

L’Ajuntament ha obert la convocatòria als Premis a les millors iniciatives comercials, que reconeixeran amb 5.000 euros cadascun els dos millors projectes implantats aquest 2019.

Els objectius d’aquestes ajudes són fomentar la implantació de noves activitats comercials a la nostra ciutat i l’emprenedoria comercial, promoure l’ocupació de locals buits, dinamitzar les diferents zones comercials de la ciutat i potenciar el comerç de proximitat. Només podran sol·licitar aquest ajut les activitats que es desenvolupin en establiments ubicats dins la Trama Urbana Consolidada de Rubí.

Poden optar-hi les persones físiques i jurídiques que durant l’any 2019 tinguin previst obrir o hagin obert un establiment comercial al detall o bé tinguin previst traslladar o hagin traslladat a un nou local comercial una activitat ja en funcionament. El trasllat haurà de ser a una zona comercialment més idònia per al tipus d’activitat desenvolupada.

Els dos establiments guanyadors seran triats per un jurat expert d’acord amb els criteris de valoració establerts a les bases. Entre d’altres, els comerços hauran de ser originals pel seu producte, pel públic objectiu i per la fórmula de venda, i contribuir a la dinamització comercial del seu entorn.
La convocatòria dels premis, amb tots els requisits necessaris per poder-hi optar, es pot consultar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí. També s’hi pot accedir a través del web de Rubí Comerç i l\’apartat de Comerç del web municipal.

Les sol·licituds per participar a la convocatòria es poden presentar des del 2 d’agost i fins al 20 de setembre a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) ─la del Centre o la de Les Torres─ o a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), situada a la Masia de Can Serra. Recordeu que l’OAC del centre, al c. Narcís Menard, fa horari intensiu i atén de 8 a 14.30 h fins al 10 de setembre, mentre que la de Les Torres està tancada i no reobrirà fins al 10 de setembre.