Obertes les inscripcions per a les noves activitats de Rubí Jove

Imagen noticia
Sis alevins del Club Natació Rubí neden al Sant Andreu Swimming Meeting
5 de enero de 2018
Imagen noticia
Rosa Benito, Rosario Mohedano i Juan Manuel Vera porten la cobla a Rubí
9 de enero de 2018

Obertes les inscripcions per a les noves activitats de Rubí Jove

Imagen noticia

L’Espai Jove Torre Bassas ja té a punt la programació del primer trimestre del 2018, any en què l’equipament commemorarà el seu 20è aniversari. Les inscripcions per als cursos, activitats i tallers gratuïts es podran fer fins al 19 de gener.

Com és habitual, la Torre Bassas ofereix diversos tallers per a joves entre 12 i 30 anys. El ventall de propostes per al col·lectiu d’adolescents ─de 12 a 18 anys─ abasta temàtiques com ara il·lustració i còmic, street dance, guitarra i Kpop.

A més, tornen el taller ‘Fem deures’, que permet als joves fer les seves tasques escolars de manera divertida, i el taller de boxa, una de les activitats recents i de més èxit entre els joves rubinencs.

Pel que fa als nois i noies de 18 a 30 anys, tenen a la seva disposició activitats de balls llatins, ioga, zumba i fotografia. A més, qualsevol jove de 12 a 30 anys pot apuntar-se al taller de teatre i al de cosplay, en el marc del qual es muntarà una comparsa per a la propera rua de Carnaval.

La Torre Bassas també organitza aquest trimestre un curs de manipulació d’aliments de tres hores adreçat a joves de 16 a 29 anys.

Aquesta oferta formativa se suma als espais oberts de què disposa l’equipament, com ara el Club de lectura manga, l’Espai feminista o l’Espai de trobada, on es poden reunir per compartir diverses activitats.

En aquest nou trimestre, l’equipament juvenil manté igualment els seus serveis d’assessoria. A banda del Punt d’Informació Juvenil (PIJ), la Torre Bassas també ofereix un Punt Jove LGTB+, una Assessoria sociolaboral en el marc de la qual s’organitzen diverses píndoles formatives, una Assessoria legal en matèria d’estrangeria i servei de primera acollida i un Consultori sexual i de parella.

Per assistir a alguna de les assessories especialitzades, cal demanar cita prèvia a través de l’adreça electrònica rubijove@rubijove.cat o trucant al 93 699 16 63.

Dia Internacional de les Dones
Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, l’equipament organitzarà durant el 8 de març diverses activitats a cavall entre la sensibilització i la reivindicació. Entre aquestes propostes figuren una exposició de joves artistes rubinenques; les xerrades ‘Les teves tetes rulen per WhatsApp’, ‘Plaer, orgasme i masturbació femenina’, i ‘Autodefensa verbal per a noies intel·ligents’; un passi de documentals feministes; la presentació del grup de noies feministes de la Torre Bassas; i una sessió de teatre en clau de dona.

Les inscripcions per als tallers i activitats de Rubí Jove es poden fer ja a través del web www.rubijove.cat, mentre que, per assistir als cursos, cal adreçar-se presencialment a l’Espai Jove Torre Bassas de dilluns a divendres de 17 a 21 hores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *