Obres als carrers Magallanes i Sant Josep per consolidar l’ampliació de les seves voreres

porc senglars
El consistori demana la ciutadania no alimentar els senglars per evitar la seva proliferació
27 de septiembre de 2021
waterpolo cnr
El sènior masculí del CNR guanya el torneig internacional Tournament Porto City
27 de septiembre de 2021

Obres als carrers Magallanes i Sant Josep per consolidar l’ampliació de les seves voreres

obres carrer Magallanes

L’Ajuntament ha engegat fa uns dies les obres de millora de l’accessibilitat en un tram dels carrers de Magallanes i de Sant Josep. Es tracta de la consolidació d’una mesura que es va impulsar el maig de 2020, quan el consistori va decidir transformar part de la calçada d’aquests dos carrers en espai de vorera amb la voluntat de guanyar amplada a la zona destinada a la circulació a peu en aquestes dues vies.


L’objectiu era garantir que els rubinencs i rubinenques poguessin passejar de manera segura, mantenint la distància interpersonal recomanada per prevenir contagis de COVID-19. “Ara, consolidem aquesta mesura, que tenia vocació d’urbanisme tàctic, i la dotem de caràcter permanent”, ha explicat el regidor de Mobilitat i Accessibilitat, Rafael Güeto.


Els trams on es va ampliar l’espai de vorera són el carrer de Sant Josep, entre els carrers Nou i de Casanova —ara s’amplia la vorera també fins al carrer de Sant Magí—, i el tram del carrer de Magallanes, entre els carrers de la Plana de Can Bertran i del Torrent de l’Alba. Les noves voreres afectades per aquesta actuació passaran a tenir una amplada d’1,80 metres.


Les obres per consolidar aquesta ampliació no comportaran talls de trànsit destacables, segons informa el consistori. Només es preveuen talls puntuals quan calgui actuar a la cruïlla entre els carrers de Magallanes i de Francisco Quevedo.


L’actuació al c. Magallanes l’executarà l’empresa FerTres per un import de 42.208,85 euros. En el cas del c. Sant Josep, Asfaltos del Vallès farà aquests treballs amb un pressupost de 22.735,89 euros.

Les obres d’ampliació ja han començat. / Ajuntament de Rubí – Localpres

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *