Organitzen una nova recollida intensiva de firmes de la campanya ‘Signa un vot per la independència’

Bonificacions a la taxa d’escombraries per a les famílies monoparentals
19 de marzo de 2013
Oberta la convocatòria dels Premis Cambra 2014
21 de marzo de 2013

Organitzen una nova recollida intensiva de firmes de la campanya ‘Signa un vot per la independència’

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) han acordat unir forces per donar-li un nou impuls a la campanya ‘Signa un vot per la Independència’, amb el qual arribar a més gent que vulgui exercir el Dret Fonamental de Petició.

Un acord de coŀlaboració que es concretarà en una nova recollida intensiva de signatures als carrers i places de tot Catalunya aquest cap de setmana. Cal recordar que la campanya es basa en la recollida d’instàncies per demanar al Parlament la convocatòria d’una consulta sobre la sobirania catalana i, en cas que aquesta no sigui possible, que declari la independència de Catalunya.

La iniciativa es va presentar dilluns passat a Girona, on la coordinadora de la campanya ‘Signa un vot’, Rosa Alentorn, i el vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany, van fer públics, conjuntament amb 50 alcaldes, els detalls de l’acord, amb el qual es vol arribar a més punts del territori i amb més força, superant els 1.000 punts de recollida i arribant al 98,5% de la població.

En aquest sentit, van assenyalar que a 818 dels 969 municipis catalans hi ha presència d’alguna de les dues entitats, fet que permetrà arribar a 300 municipis més que a la recollida intensiva del passat més de gener. En total, es preveu que se superin els 3.500 apoderats.

Recollida a Rubí
A la nostra ciutat, 80 voluntaris es faran càrrec dels 5 punts de recollida que s’instaŀlaran a diferents punts de la ciutat en tres torns entre dissabte i diumenge. Les meses s’ubicaran dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores i diumenge de 10 a 14 hores a la plaça Catalunya, al passeig Francesc Macià (a prop del Casino), a la plaça de la Nova Estació i a la plaça Guardiet. Dissabte al matí també s’instaŀlarà un punt de recollida al Mercat.

A més, a la plaça Catalunya hi haurà l’activitat «Surt de l’armari i fes-te una foto». Segons explica Annabel Busqué, de Rubí per la Independència, «serà una activitat original i divertida, ja que la intenció és que la iniciativa es desenvolupi en un ambient festiu i amb el segell de la Via Catalana, amb tothom al carrer».