Oberta la convocatòria dels Premis Cambra 2014

Organitzen una nova recollida intensiva de firmes de la campanya ‘Signa un vot per la independència’
20 de marzo de 2013
Imagen noticia
Bona acollida d ‘Espardenya’t’, la fira del producte català, tot i el temps inestable
30 de noviembre de 2013

Oberta la convocatòria dels Premis Cambra 2014

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha obert la convocatòria dels Premis Cambra 2014 sota el lema ‘Empreses en marxa’, als quals pot concórrer qualsevol empresa ubicada a la demarcació de Terrassa.

Els qui vulguin participar poden enviar les seves candidatures a l’ens cameral en alguna de les 5 categories: Internacionalització; Responsabilitat social corporativa; Impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament; Gestió del talent, formació i coneixement; i Millor iniciativa comercial i de serveis.

El termini de presentació de candidatures està obert fins el proper dia 25 d’abril i es poden consultar i descarregar les bases a través del web www.premiscambra.com.
Dins del capítol de novetats, l’ens cameral ha incorporat la gestió del talent en la nomenclatura del premi per tal de posar en valor aquesta característica dins de l’estratègia global de l’empresa.

De la mateixa manera, la categoria de Responsabilitat social corporativa està orientada enguany a posar valor a les empreses que fan un esforç per l’eficiència energètica per reduir l’impacte de l’activitat empresarial. A més, la categoria Millor iniciativa comercial i de serveis s’amplia a tot el sector del comerç o industrial. Pel que fa a l’eslògan, que enguany és ‘Empreses en marxa’, vol donar un missatge de dinamisme i actitud emprenedora, segons la Cambra. / DdR