Paraigües de colors omplen el carrer central de l’illa de vianants

Imagen noticia
Una mobilitat més sostenible i eficaç, un dels reptes dels polígons industrials de la ciutat
21 de julio de 2020
Terrasses de bars i ocupació de la via pública
24 de julio de 2020

Paraigües de colors omplen el carrer central de l’illa de vianants

Imagen noticia

Centenars de paraigües de colors formen, des de finals de la setmana passada, un gran sostre de colors en el tram del passeig de Francesc Macià entre el carrer Sant Cugat i la plaça Catalunya. Es tracta de la iniciativa Umbrella Sky Project, una proposta que omple el passeig de color i que, a més, facilita ombra per passejar. El projecte va néixer a la ciutat portuguesa d’Águeda, al sud de Porto, l’any 2011 i s’ha estès per ciutats d’arreu del món.

A Rubí, la iniciativa forma part d’una campanya municipal que reivindica el ‘color’ com a part de la seva identitat, un color que vol reflectir diversitat, creativitat, innovació… La primera acció d’aquesta campanya va ser al març quan és l’artista Urih, de l’entitat Petados Crew, va pintar un gran mural en una de les façanes de la plaça Constitució.

Posteriorment, l’Escola d’Art i Disseny edRa ha plasmat la seva proposta gràfica per a la iniciativa Color al terra de la plaça Pere Esmendia o al carrer Sant Josep.

La darrera acció ha estat la dels paraigües de colors, que ha cridat molt l’atenció dels vianants i que està tenint bona acollida entre la ciutadania.