Poques incidències a la ciutat durant l’episodi de pluges

Imagen noticia
«La Llei Aragonès està pensada per privatitzar els serveis públics»
22 de octubre de 2019
Imagen noticia
Autoconsum energètic contra l’emergència climàtica
24 de octubre de 2019

Poques incidències a la ciutat durant l’episodi de pluges

Imagen noticia

Tot i l’abundant precipitació de les últimes hores, la ciutat no ha registrat incidències importants derivades de la pluja que ha caigut durant la nit. Segons les estacions meteorològiques ubicades a Rubí, al centre de la ciutat han caigut 62,8 mm en les darreres hores, mentre que a les urbanitzacions s’han registrat 88,4 mm.

A causa de les precipitacions, ahir a la nit la Policia Local va rebre diversos avisos que alertaven de tapes de clavegueram aixecades als polígons de La Llana i Can Rosés, a l’avinguda Castellbisbal, al carrer Pastora i a la carretera de Terrassa. Totes ja s’han tornat a col·locar a excepció d’una, ubicada a l’avinguda de les Olimpíades, que s’ha senyalitzat perquè està trencada.

Al carrer Tennis es va haver de netejar per brutícia un embornal, al carrer Jacinto Benavente va caure un arbre a la via, que els agents van retirar de la calçada, i al carrer Safir, uns baixos han quedat afectats per l’entrada d’aigua i han necessitat l’ajuda dels Bombers. També han col·laborat durant les tasques d’aquesta nit sis voluntaris de Protecció Civil.