El PP vol que Rubí dediqui un carrer o espai públic a Miguel Ángel Blanco

síndic greuges
S’obre la convocatòria per a l’elecció del Síndic Municipal de Greuges de Rubí
15 de julio de 2022
L’espectacle “Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer)” arriba a Rubí
15 de julio de 2022

El PP vol que Rubí dediqui un carrer o espai públic a Miguel Ángel Blanco

El president del Partit Popular (PP) local, Juan José Giner, ha demanat a l’Ajuntament que es dediqui un carrer o espai públic de Rubí a Miguel Ángel Blanco, coincidint amb el 25è aniversari de l’assassinat del regidor popular d’Ermua a mans d’ETA. Giner ha explicat que, amb aquest objectiu, el PP va engegar divendres passat una recollida de signatures per tal “d’exercir pressió” sobre el govern municipal
del PSC i En Comú Podem a acceptar aquesta petició.


Segons els populars, Blanco era un “valent que és símbol de la llibertat”, i per això demanen que se li dediqui un espai públic, després d’haver sol·licitat anteriorment que es fes un acte d’homenatge per l’aniversari de la mort del regidor d’Ermua “que va marcar un abans i un després en la lluita contra el terrorisme”.


Per a Giner, és necessari que els joves que encara no saben qui és Miguel Ángel Blanco “coneguin qui va ser i el que va passar en aquelles 48 hores que van commoure tota la societat espanyola”.


El dirigent del PP local també ha demanat a la resta de grups del consistori a donar suport a aquesta petició, reclamant “unitat política” per tal que la iniciativa sigui una realitat.