El CRAC organitza una programació per l’estiu amb concerts, bingo, karaoke

Obra de la artista Anna Tamayo
Anna Tamayo, seleccionada per SaatchiArt com a artista emergent de la setmana
22 de julio de 2022
Peyu actuant show L’home orquestra
En Peyu presentarà al setembre el seu espectacle d’humor ‘L’home orquestra’ al Casal Popular
23 de julio de 2022

El CRAC organitza una programació per l’estiu amb concerts, bingo, karaoke

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC), situat al carrer Sant Joan, 1, ha presentat una programació lúdica per aquest estiu amb propostes variades com batalles aquàtiques, bingo i karaoke, i sobretot molta música. La programació arrenca aquest dissabte 23 de juliol i s’allargarà fins al 3 de setembre per tal que aquells que no puguin marxar de vacances o ho facin només alguns dies disposin de propostes d’oci a la ciutat.

Edifici del CRAC a Rubí
El CRAC està situat al carrer Sant Joan. / Arxiu

Així, aquest 23 juliol, a les 22 h tindrà lloc el concert dels grups Tornaviss i Pingüino Machete, mentre que el dimarts 26 de juliol, a les 20 h, serà el torn de les formacions Peedoh i Patataibleda. El 29 de juliol, a les 19 h, la cita serà per celebrar l’assemblea oberta de la Comissió 10+1 del CRAC.


La programació del mes d’agost arrencarà el dia 5 a les 18 h amb una batalla aquàtica. Per participar cal reservar l’equip a la Kafeta abans del 29 de juliol. El 6 d’agost, a les 22 h, serà el moment de gaudir d’una nit de vinl amb el Dj’sTòleg i els seus Remeis cassolans. El 13 d’agost, a les 22 h, tindà lloc una Slay party a càrrec d’Alice Sperasi Highlither B2B Azogue.


El 19 d’agost, a les 22 h, la gent podrà gaudir d’un Karaoke Rabiós, organitzat pel col·lectiu la Ràbia, mentre que el 20 d’agost, a les 21 h, Cynta Ayslante oferirà un concert.


El 26 d’agost, a les 22 h, la kafeta del CRAC serà l’escenari d’un Bingo Punk, mentre que el 27 d’agost, a les 22 h, actuaran en concert els Muddy Wine.


Pel que fa a les activitats de final d’estiu, el 2 de setembre serà el moment de Drink and Draw Vol. 2 i l’endemà, Kaldillo de Kontainer oferirà un concert. / DdR