En Peyu presentarà al setembre el seu espectacle d’humor ‘L’home orquestra’ al Casal Popular

Edifici del CRAC a Rubí
El CRAC organitza una programació per l’estiu amb concerts, bingo, karaoke
23 de julio de 2022
nens i nenes al casal inclusiu
Casals d’estiu inclusius i amb atenció a la diversitat
23 de julio de 2022

En Peyu presentarà al setembre el seu espectacle d’humor ‘L’home orquestra’ al Casal Popular

En Peyu, durant un moment de la funció. / Cedida.

El popular i mediàtic humorista català Peyu visitarà al setembre la nostra ciutat per posar en escena el seu espectacle d’humor ‘L’home Orquestra’. Serà en el marc dels actes del centenari del Casal Popular i de les Festes de Sant Roc.


El disseny del cartell de ‘L’Home Orquestra’ ja dona moltes pistes del que vol ser aquest espectacle. En Peyu ha volgut fer d’alguna manera una paròdia-homenatge d’aquesta figura que tots hem vist actuar alguna vegada a la Festa Major del poble.


Al muntatge, en Peyu fa un recull dels seus millors textos i els posa en escena amb el fil conductor de la mateixa Festa Major. L’objectiu de l’espectacle és que la gent que no pugui anar a tots els actes de la festa, amb una horeta vegi una mica de tot.


Evidentment, tot plegat només és una excusa perquè finalment pugui dur a terme la ironia i l’humor al qual en Peyu té acostumat al seu públic. En aquesta ocasió, les posades en escena complexes dels seus espectacles més teatrals s’han deixat de banda per donar pas a un estil molt més apropiat pels espais pels quals s’ha concebut l’espectacle. Aquest tipus de format del xou dona més marge per a la improvisació amb el públic i és aquí on finalment es pot veure en Peyu en estat pur.


La funció dtindrà lloc el diumenge 18 de setembre a les 17.30 h al Casal Popular. Les entrades, que tenen un preu de 12 €, ja es poden adquirir a la web del Casal www.casalpopular.org