Queixes pels problemes de trànsit que comporta el tall del pont del carrer Sant Joan

Imagen noticia
Els paradistes del Mercat reclamen solucions urgents als problemes de l’equipament
21 de noviembre de 2019
Imagen noticia
25-N, la decidida lluita per erradicar les víctimes de l’ordre patriarcal. No falten lleis. Falta voluntat
25 de noviembre de 2019

Queixes pels problemes de trànsit que comporta el tall del pont del carrer Sant Joan

Imagen noticia

Aquest dilluns es va tallar al trànsit el pont del carrer Sant Joan per les obres de millora. Uns treballs que tenen una durada aproximada de mig any i que impedeixen la circulació de vehicles per aquest accés al centre.

El tall a la circulació ha provocat algunes queixes de veïns que afirmen que la restricció col·lapsa el centre de la ciutat durant les hores punta, a primera hora del matí coincidint amb l’entrada a les escoles, però també a la tarda.

Els més afectats són els veïns que viuen a les urbanitzacions i a la banda oest de la ciutat, especialment pel col·lapse del pont de Cova Solera i també del pont del carrer Cadmo, que han d’absorbir tot el trànsit.

El consistori ha relativitzat aquestes queixes, assegurant que no s’ha detectat cap incidència remarcable.

Segons la Policia Local, el tall ha provocat un petit augment de trànsit a les vies del voltant, ja que la via és una artèria d’entrada i sortida al centre. Segons el cos policial, el temps d’espera màxim a les hores punta ha estat de dos minuts per sobre del que és habitual i recorda que abans d’aquestes obres al passeig de la Riera, entre els carrers Cadmo i l’avinguda Castellbisbal, ja es detectaven retencions. D’altra banda, l’Ajuntament considera que els primers dies del tall de circulació sempre hi ha més afectació pel desconeixement de les vies alternatives i la manca d’informació.

Aquesta no és l’única via que està tallada a la ciutat, ja que al carrer Verge de Lourdes hi ha pas alternatiu durant la major part del dia. D’altra banda, aquest dijous s’ha tallat el carrer Maximí Fornés per la instal·lació del túnel de llum. La via s’obrirà un cop desmuntada la instal·lació, ja passada la Cavalcada de Reis.