Quim Masferrer, Alberto San Juan i Joan Pera, entre els plats forts de la temporada de La Sala

Imagen noticia
La intel·ligència artificial, a la primera conferència del seminari de l’Aula d’Extensió Universitària
13 de enero de 2020
Imagen noticia
Gran actuació dels petits del Casal Popular amb ‘Els dimoniets’
15 de enero de 2020

Quim Masferrer, Alberto San Juan i Joan Pera, entre els plats forts de la temporada de La Sala

Imagen noticia

Catorze espectacles de teatre, música i dansa conformen la nova temporada estable del teatre municipal La Sala, que arrencarà el 7 de febrer i que inclou obres amb primeres espases com Quim Masferrer, Alberto San Juan o l’incombustible Joan Pera.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa, Ana M. Martínez, qui acompanyada pel regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez, i del director de La Sala, Àngel Miguel, han presentat la nova programació. Martínez ha destacat que es manté l’aposta per espectacles de gran qualitat, pensant en atraure un públic divers i de totes les edats.

La presentació de ‘Blau’, el nou treball del cantautor rubinenc Roger Margarit (7 de febrer) donarà el tret de srotida a una programació estable, on també destaca la preestrena del muntatge ‘T’estimo si he begut’, una coproducció de Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal, amb text d’Empar Moliner i direcció de David Selvas (12 de març).

Al març arribaran dos espectacles que commemoraran el Dia Mundial de la Poesia: ’36+1′, basada en el llibre ’36 poemes a partir del 36′ de Ricard Creus (14 de març) i dins el cicle Entre bambolines ‘El rey Lear’, de William Shakespeare, a càrrec de la guardonada companyia Atalaya. La Sala també celebrarà el Dia Mundial del Teatre amb tres píndoles escèniques (27 de març).

La programació teatral també inclou noms molt coneguts del gran públic, com el de Quim Masferrer, que portarà a Rubí l’obra ‘Bona gent’ (25 d’abril), o el d’Alberto San Juan, que tornarà a la ciutat amb l’espectacle ‘Nueva York en un poeta’, on posa veu als poemes de Federico García Lorca (9 de maig). El text de Màrius Serra ‘Qui ets?’, basat en el seu llibre ‘Quiet’, un text que parla sobre la seva experiència personal i que explica la història del Llullu, el fill amb paràlisi cerebral de l’escriptor, arribarà a la ciutat el 24 de maig gràcies a una col·laboració amb l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí.

Al juny, s’han programat dues comèdies: la proposta de Justo Molinero ‘La tercera juventud’ (13 juny) i ‘El pare de la núvia,’ dirigida per Joel Joan i protagonitzada per Joan Pera, que es podrà veure per Festa Major.

Pel que fa a la dansa, el 26 d’abril s’ha previst el muntatge ‘A vore’, de Sònia Gómez i Ramon Balagué, Premi Butaca al millor espectacle de dansa 2018. La proposta servirà per commemorar el Dia Internacional de la Dansa i també serà la cloenda d’unes noves jornades de dansa al carrer.

Espectacles familiars
A més, La Xarxa també ha programat diversos espectacles familiars de gran qualitat: ‘Baobab. Un arbre, un bolet, un esquirol’, dirigida per Toni Albà (9 de febrer); ‘The postman (el carter)’ a càrrec de Txema Màgic (19 d’abril); i ‘Oops!’ de la companyia Teatre Mòbil (10 de maig).

Les entrades per als espectacles de la nova temporada es posaran a la venda a les taquilles del teatre municipal a partir d’aquest dijous. Properament també es podran adquirir en línia a través de la pàgina web de l’Ajuntament. En el cas de ‘Bona gent’, de Quim Masferrer, les localitats ja estan a la venda al web d’Atrapalo.