Ingressen a presó dos traficants de drogues que venien haixix a menors d’edat de Rubí

Imagen noticia
La intel·ligència artificial, a la primera conferència del seminari de l’Aula d’Extensió Universitària
13 de enero de 2020
Imagen noticia
Gran actuació dels petits del Casal Popular amb ‘Els dimoniets’
15 de enero de 2020

Ingressen a presó dos traficants de drogues que venien haixix a menors d’edat de Rubí

Imagen noticia

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Rubí han detingut dos homes de 71 i 22 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Rubí, com a presumptes autors d’un delicte continuat contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues. Els arrestats, pare i fill, distribuïen haixix a menors d’edat que eren alumnes d’un institut de la localitat.

A finals de l’any passat el grup FURA dels Mossos d’Esquadra de Rubí van tenir coneixement que hi havia dos homes que es dedicaven a la venda d’haixix a Rubí i van iniciar una investigació.

Els agents van comprovar que els dos sospitosos utilitzaven un vehicle per desplaçar-se per la localitat amb l’objectiu de vendre haixix al detall. Els agents van realitzar un dispositiu de vigilància al vehicle dels sospitosos i van identificar diverses persones que acabaven de comprar haixix, menors d’edat en tots els casos.

Paral·lelament, l’Oficina de Relacions amb la Comunitat i agents de la comissaria de Rubí van fer un contacte amb l’institut afectat i van localitzar haixix entre els seus alumnes. Les descripcions facilitades sobre els compradors encaixaven amb els dos homes investigats.

Davant d’aquests fets i pel risc en què es trobaven els menors, el 9 de gener els mossos van detenir els dos sospitosos. En aquell moment els dos homes, que sortien del seu domicili, portaven 12 grams d’haixix, 80 euros en bitllets petits i una navalla.

Els detinguts van passar a disposició judicial el dia 11 de gener i el jutge va decretar l’ingrés a presó d’ambdós.