Ramon Batalla oferirà una visita guiada per la mostra ‘La Riera’

uar
L’equip masculí Sub-18 de la UAR es proclama subcampió en el 4×100
15 de junio de 2022
chris chain festival blues
Músics de gran renom actuaran durant el Festival de Blues de Rubí
15 de junio de 2022

Ramon Batalla oferirà una visita guiada per la mostra ‘La Riera’

Una cinquantena de persones van assistir dijous passat a la inauguració de la mostra ‘La Riera’, que es pot visitar a l’Antiga Estació. Es tracta d’una exposició de fotografies de l’historiador Ramon Batalla, que va explicar com va sorgir el projecte al voltant de la riera de Rubí i les ganes de captar imatges poc vistes del curs fluvial. Batalla va dir que les imatges són producte de l’observació pausada de la zona, que pels rubinencs és molt propera però alhora també oblidada. 

La mostra consta de 25 fotografies en blanc i negre que pertanyen a diferents punts de la riera de Rubí, des de Les Fonts fins a Castellbisbal i amb perspectives i punts de vista molt diferents. Per complementar l’exposició, l’autor de les fotografies oferirà una visita guiada el 18 de juny a les 11 h. També s’ha publicat un llibre amb les fotografies que apareixen a l’Antiga Estació i per adquirir-lo cal cercar la informació a l’exposició o bé al web www.ramonbatalla.com.

‘La Riera’ es pot visitar de dijous a dissabte d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i diumenges i festius d’11 h a 14 h i estarà oberta fins al 31 de juliol.