Músics de gran renom actuaran durant el Festival de Blues de Rubí

ramon batalla
Ramon Batalla oferirà una visita guiada per la mostra ‘La Riera’
15 de junio de 2022
mossos gent gran
El Consell de la Gent Gran fa trobades amb els Mossos per prevenir fets delictius
15 de junio de 2022

Músics de gran renom actuaran durant el Festival de Blues de Rubí

La Societat de Blues de Rubí ja ho té tot a punt perquè arrenqui el Festival de Blues, que portarà a la ciutat durant aquest cap de setmana un gran cartell per gaudir de la música en directe.

El primer concert serà aquest divendres amb l’actuació de Chino Swingslide, a les 20 h i de Chris Cain a les 22 h. Les actuacions seran al Castell, l’espai que acollirà totes les actuacions del programa. Precisament Cain és considerat un dels millors guitarristes de blues del món, mentre que Swinsgslide és un dels noms destacats de la capital catalana.

El proper concert serà el disabte a les 12.30 h i anirà a càrrec del guitarrista nord-americà Richard White. Ja al vespre, a les 20 h, serà el torn de Sun Street Blues, un quintet de Cerdanyola que portarà el seu blues enèrgic i ple de matisos. A les 22 h, pujarà sobre l’escenari del Castell el guitarrista i cantant Iker Piris, acompanyat per The Electras i Marcos Coll, un dels harmonicistés més destacats del moment.

Finalment, el diumenge a les 12.30 h actuarà el músic rubinenc Sergi Estella, que oferirà el seu blues i folk amb el seu particular estil musical. El concert de cloenda serà a les 20.30 h i anirà a càrrec de balta Bordoy & Bad Boys i Víctor Puertas, que presentaran el seu darrer àlbum: ‘Rock my blues away’.

Els concerts del festival de blues són gratuïts, però l’entitat demana el suport i la col·laboració del públic per fer front a les despeses pels problemes que l’associació té amb les subvencions de l’Ajuntament.