Recollida de joguines en benefici d’ASAV i l’Associació Compartir

Imagen noticia
La Setmana de Prevenció de Residus evita la generació de 513 kg de deixalles a la ciutat
26 de noviembre de 2019
Imagen noticia
Sisena edició de la Zambomba Flamenca de Nadal
28 de noviembre de 2019

Recollida de joguines en benefici d’ASAV i l’Associació Compartir

Imagen noticia

Dins de la campanya de l’Ajuntament ‘Encara podem donar molt de joc!’, el consistori promou la reutilització de joguines que encara estan en bon estat, però que ja no s’utilitzen. Aquest material es recull a la Deixalleria municipal i es destina a l’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV), que lliura aquests productes a les famílies amb pocs recursos que tenen infants.

Les joguines que es poden aportar a la campanya solidària han d’estar en bon estat, no ser bèl·liques ni sexistes. Per exemple, jocs de construcció, trencaclosques, bicicletes i patinets, instruments musicals, ninots, contes o jocs de taula. Les joguines es poden portar a la Deixalleria de Cova Solera o a les deixalleries mòbils fins al 20 de desembre.

Amb aquesta acció no només es contribueix a una causa solidària, sinó que també s’evita la generació de residus, donant un segon ús a les joguines. Precisament, coincidint amb La Gran Acció que va tenir lloc a Rubí durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus, es van recollir 300 quilos de joguines.

Recollida de l’Associació Compartir
D’altra banda, també hi ha una campanya impulsada per l’alumnat del Pla de Transició al Treball de Rubí del perfil d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic que promou la recollida de joguines destinades a l’Associació Compartir-Grup Social Marista.

L’acció solidària tindrà lloc el 5 i 10 de desembre a la plaça de Catalunya i les persones que vulguin donar alguna joguina podran portar-la a una parada que s’habilitarà entre les 10 i les 13 hores.