Reconeixement a alumnes de l’Escola Balmes per la seva tasca solidària amb Frater Nadal

Imagen noticia
Èxit d’assistència a la cinquena edició de la Fira de la cervesa artesanal i el formatge, tot i els episodis de pluja
21 de mayo de 2018
Imagen noticia
El mag Selvin presentarà la Gran Gala Internacional de Medimàgic
23 de mayo de 2018

Reconeixement a alumnes de l’Escola Balmes per la seva tasca solidària amb Frater Nadal

Imagen noticia

Alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Balmes han rebut un reconeixement per la seva tasca solidària amb Frater Nadal, una de les tres entitats de Rubí que reparteixen aliments entre les famílies més desfavorides de la ciutat. Frater Nadal pot arribar a atendre les necessitats d’unes 3.000 persones al mes.

L’alumnat ha col·laborat en el repartiment d’aliments per aquestes famílies, participant en la logística dels lots d’aliments i en el control de les bases informàtiques de les famílies que sol·liciten ajut.

Aquesta col·laboració s’emmarca en el progrma de Servei Comunitari que desenvolupa l’Escola Balmes per treballar l’educació en valors humans i aconseguir un grau més en la implicació social dels seus alumnes.

L’acte de reconeixment va tenir lloc divendres passat i va comptar amb la presència del pastor de l’església evangèlica de Rubí, Jonathan Navarro, i de la directora del centre educatiu, Rosamaria Solvas, qui van destacar el grau de compromís i responsabilitat mostrat pels alumnes al llarg d’aquests mesos. Cada alumne va rebre un certificat acreditatiu.

Des de l’Escola Balmes, han agraït a Frater Nadal l’oportunitat que ha bridat als alumnes per poder viure una experiència humana i enriquidora.