Reconeixement als alumnes rubinencs que han tret millor nota a la Selectivitat

Imagen noticia
Tots els semàfors de Rubí incorporaran elements sonors per a persones invidents l’any 2021
19 de julio de 2018
Imagen noticia
L’Esbart andorrà Santa Anna recorda a Joan Fosas en el cinquè aniversari de la seva mort
23 de julio de 2018

Reconeixement als alumnes rubinencs que han tret millor nota a la Selectivitat

Imagen noticia

Gairebé una vintena d’alumnes han estat reconeguts per les seves elevades qualificacions en la Selectivitat d’aquest any. Es tracta d’uns reconeixements que organitza fa uns anys l’Ajuntament de Rubí i que distingeix els tres millors alumnes dels centres públics i concertats de la ciutat. «És un reconeixement de la ciutat als alumnes, al talent i a l’esforç», va assenyalar la regidora de Serveis a les Persones, Marta García.
La millor nota de la Selectivitat a Rubí ha estat la de Pablo Cerrato, de l’institut La Serreta, que ja va guanyar enguany el premi Miquel Segura al millor treball de recerca. L’alumne, que no va poder assistir a l’acte, ha tret un 13,5 sobre 14 i estudiarà la carrera de Física i Matemàtiques. La segona millor nota de la Selectivitat també ha estat per una estudiant de La Serreta, en aquest cas per Diana Morente, que ha tret un 12,3: «Pensava que algunes assignatures, com Economia, m’anirien malament, però al final em va anar bé. Si vas ben preparat, és més fàcil». Morente estudiarà Criminologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.
La directora del centre, Laura Alegre, estava molt «contenta i satisfeta» pel fet que els dos millors alumnes hagin fet tota l’escolarització de secundària a La Serreta: «Les coses comencen a sortir bé i estem aconseguint un ensenyament de qualitat a Rubí i a la pública. La població que tenim és complexa, però per sort, amb l’aportació de professionals i els alumnes estem aconseguint molt bones notes».

La resta de guardonats van ser Jesús Jiménez, Artur Llabrés i Marc Puig, del Duc de Montblanc; Nil Cáceres, Cristina Li i Mar Villaroya, del JV Foix; Jonathan Zabala, Xavier Benedicto i Laura González, de l’Estatut; Núria Negreira, de La Serreta; Maria Paricio, Sergi Gallego i Míriam Cárdenas, del Torrent dels Alous; i Pedro Fuentes, Roger Parramon i Maria Sánchez, de Maristes.

Els encarregats de donar els reconeixements van ser la regidora de Serveis a les Persones, Marta García, i el regidor d’Esports, Juan López. García va felicitar tots els alumnes, reconeixent la seva feina, esforç i il·lusió: «Heu treballat molt per arribar fins aquí i podreu triar cap a on encaminar el vostre futur. Avui ens aturem a felicitar la vostra feina, conscients que, de fet, el vostre camí comença ara».