Reconvertim el Camp de Golf reclama a l’Incasol avenços per transformar la zona en un parc interurbà

torrent oriol cicle aigua
L’Ajuntament i Agbar instal·len unes malles a la galeria del torrent de l’Oriol que han permès retirar 2,5 tones de residus en cinc mesos
7 de junio de 2022
gegants club amics
Els gegantons del Club Amics fan una doble sortida en tres dies
7 de junio de 2022

Reconvertim el Camp de Golf reclama a l’Incasol avenços per transformar la zona en un parc interurbà

Redacció

La plataforma Reconvertim el Camp de Golf ha demanat a l’Incasol que acceleri la transformació de l’antic camp de golf de Can Sant Joan en un parc interurbà d’accés lliure. L’entitat, que fa anys que vol que la zona es transformi en un gran parc, exigeix a l’Incasol, la institució propietària dels terrenys, que faci el manteniment de la zona, és a dir, la gestió de les deixalles i la sega. També demana que faci arribar als ajuntaments una proposta de conveni per tal que la ciutadania pugui fer un ús provisional de l’espai. Això suposaria, per exemple, eliminar les tanques.

D’altra banda, Reconvertim el camp de golf exigeix que es comencin a fer els tràmits necessaris per fer les modificacions urbanístiques pertinents i preparar un òrgan administratiu que cogestioni l’espai amb l’Incasol. Per aquest motiu, l’entitat sol·licita un calendari de treball clar i reunions periòdiques entre els propietaris dels terrenys, els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat i la plataforma. 

L’associació està preocupada pel que considera una poca concreció de les hectàrees que formaran definitivament el parc i els seus usos. La Generalitat es va comprometre a cedir prop de 60 hectàrees, de les 80 que té l’espai, però encara no hi ha cap projecte definitiu. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES