Remodelació per millorar la comissaria de la Policia Local

Imagen noticia
El Centro Aragonés de Rubí manté l’ofrena a la Verge del Pilar i la missa pel 12 d’octubre
9 de octubre de 2020
Imagen noticia
Aprovades les ordenances fiscals, que congelen els impostos, amplien les bonificacions i eliminen la zona blava
14 de octubre de 2020

Remodelació per millorar la comissaria de la Policia Local

Imagen noticia

Les instal·lacions de la Policia Local s’han remodelat durant l’estiu per millorar l’atenció ciutadana i la seguretat de la comissaria, així com la comoditat dels agents.

Els treballs han consistit en la reforma i modernització de les dependències de la recepció, la sala de coordinació, els vestuaris, la zona de custòdia i l’espai d’interlocució entre detinguts i advocats. La zona d’atenció al públic s’ha redistribuït i això ha permès ampliar la sala de control, millorar els espais de treball i els taulells de recepció.

També s’han actualitzat elements com el terra, el sostre i les instal·lacions i s’ha millorat la seguretat de la zona de custòdia i l’espai per a l’acompliment dels drets de les persones detingudes.

Els vestuaris també s’han millorat amb un nou paviment i la renovació de la zona de dutxes.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Marta Oliva, afirma que l’objectiu de les reformes és «potenciar el cos i facilitar que puguin fer la seva feina com cal».

Un dels àmbits on més èmfasi s’ha posat ha estat en la seguretat, millorant els mecanismes de control electrònic d’accés als diferents sectors, s’ha ampliat el circuit intern i extern de videovigilància i la protecció balística dels espais.

El cost total de la intervenció ha estat de 205.102,82 euros i ha anat a càrrec de l’empresa Construcciones Fertres.