Rubí vol crear una xarxa antirumors per millorar la convivència intercultural

Imagen noticia
El Centro Aragonés de Rubí manté l’ofrena a la Verge del Pilar i la missa pel 12 d’octubre
9 de octubre de 2020
Imagen noticia
Aprovades les ordenances fiscals, que congelen els impostos, amplien les bonificacions i eliminen la zona blava
14 de octubre de 2020

Rubí vol crear una xarxa antirumors per millorar la convivència intercultural

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí impulsarà una xarxa antirumors integrada per rubinencs formats en la diversitat cultural i el trencament d’estereotips. La proposta s’emmarca en l’eix de sensibilització vers la diversitat intercultural del Pla d’Acollida i Convivència.

La creació de la xarxa antirumors serà la culminació d’un programa de formació en el trencament dels estereotips socials discriminatoris per raó d’origen, cultura i religió obert a tota la ciutadania i especialment adreçat a les persones joves. «Busquem erradicar la connotació negativa de la persona migrant i promoure la interculturalitat com a valor enriquidor», ha explicat el regidor de Ciutadania, Pau Navarro.

El desenvolupament de diferents tallers entre l’octubre i el desembre generarà la creació de la xarxa antirumors, que tindrà com a objectiu afavorir la convivència intercultural a la ciutat i la promoció de la diversitat com a factor enriquidor per la societat. El primer dels cinc tallers va tenir lloc aquest dimecres i les activitats s’allargaran fins a finals de novembre. Les persones que assisteixin als tallers rebran un certificat i conformaran la xarxa antirumors amb col·laboració amb les entitats locals que vulguin afegir-se a la iniciativa.