Repensar els dies de festa i moderar el volum, propostes de l’AUP per la Festa Major

Imagen noticia
Sierra, número 5 de C’s: “Tenim un projecte per solucionar els problemes dels ciutadans”
16 de noviembre de 2017
Imagen noticia
La Sala acull el festival VOC Premis i Mostra d’Audiovisual en català
20 de noviembre de 2017

Repensar els dies de festa i moderar el volum, propostes de l’AUP per la Festa Major

Imagen noticia

L’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) ha fet arribar al govern un conjunt de propostes per millorar la Festa Major del 2018. En primer lloc, la formació creu que cal donar un paper més important a la Comissió de Festa Major, que l’any passat només es va reunir una vegada a l’abril.

A partir d’aquí, la formació assembleària considera que cal repensar els dies de Festa Major per millorar-ne la “convivència”. L’AUP assenyala que “molta gent treballa fora de la ciutat, i això provoca molèsties de soroll i que l’assistència a algunes activitats nocturnes sigui molt baixa”.

D’altra banda, l’Alternativa demana que es moderi el volum dels espectacles, ja que afirmen que “hi ha veïns que han de marxar de casa i fins i tot els hi tremolen els vidres”. Així mateix, apunten que el volum alt provoca que en alguns moments es barregin músiques dels diversos concerts. També demanen que es millori el so durant el pregó, que algunes ocasions és deficient.

Un altre dels punts que destaca la formació és que cal ordenar millor les activitats, perquè algunes, apunten, s’encavalquen i provoquen que algunes de les activitats s’hagin de desplaçar o no es puguin desenvolupar de forma correcta.

La falta de contenidors i papereres és un altre dels aspectes que l’AUP creu que cal millorar per la propera Festa Major, especialment a les proximitats dels llocs on es ven menjar. També apunten que cal revisar el fet de portar artistes de fora que no acaben d’omplir els concerts i que és necessari reforçar el transport públic, en especial les urbanitzacions.

Per últim, insisteixen que cal assegurar la “convivència” entre les paradetes del Mercat de Festa Major i les botigues de l’illa de vianants, ja que “el mercat les tapa totalment”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *