Roberto Martín, escollit portaveu de l’agrupació de C’s de Rubí

Imagen noticia
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
13 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Carrers inundats, esllavissades a la carretera i arbres caiguts, principals conseqüències de les intenses pluges
15 de noviembre de 2018

Roberto Martín, escollit portaveu de l’agrupació de C’s de Rubí

Imagen noticia

El periodista Roberto Martín ha estat nomenat portaveu de l\’agrupació de Ciudadanos (C\’s) a Rubí. Martín serà el responsable de les relacions externes del partit al municipi, un càrrec de nova creació. A més, assumirà temes interns de la formació i treballarà conjuntament amb els responsables polítics del partit taronja a escala local, tant amb el grup municipal de C\’s a l\’Ajuntament com amb el coordinador de l\’agrupació local, Eric Laserna.

Martín va ser cap del gabinet d\’alcaldia d\’Ana M. Martínez, actual alcaldessa, des de l\’inici del mandat i fins al desembre de l\’any passat, quan va renunciar al seu càrrec d\’assessor del govern socialista perquè \»havia deixat de creure en el projecte\». Al mes de gener d\’aquest 2018 es va afiliar a C\’s.

El nou portaveu de la formació taronja s\’ha mostrat satisfet i il·lusionat amb aquest nou càrrec: \»Agraeixo a la direcció regional i provincial la confiança que han dipositat en mi\». A més, ha reiterat \»la necessitat de sumar esforços per a aconseguir que Ciudadanos guanyi les pròximes eleccions a la nostra ciutat\».