Rubí Acull entrega 300 euros a les víctimes de l’incendi de la nau de Badalona

Imagen noticia
Les agents pel civisme han realitzat més de 6.000 accions a finals d’any
12 de enero de 2021
Imagen noticia
La Fundació Museu Etnogràfic Vallhonrat presenta un llibre
15 de enero de 2021

Rubí Acull entrega 300 euros a les víctimes de l’incendi de la nau de Badalona

Imagen noticia

L’entitat Rubí Acull ha lliurat 300 euros a les víctimes de l’incendi que es va produir el desembre en una nau de Badalona, on malvivien 200 persones sense llar. L’incendi va provocar quatre víctimes mortals i una vintena de ferits, a més de deixar sense sostre totes les persones que hi vivien de forma regular.

Els diners serviran per donar suport econòmic a les persones afectades, la majoria de les quals encara no han estat reallotjades de forma digna.

D’altra banda, l’entitat rubinenca també ha fet entrega de 300 euros a l’ONG Proactiva Open Arms per tal de donar suport financer a les missions de rescat humanitari que aquesta entitat duu a terme al mar Mediterrani i també per donar suport a la tasca solidària que han desenvolupat durant la pandèmia fent arribar proves diagnòstiques d’un assaig clínic.

Rubí Acull també ha lliurat 100 euros a la iniciativa Kesha Niya Progetto 20K, que es dedica a donar suport alimentari a persones refugiades a la frontera francoitaliana.

Futura donació de 600 euros
A més, en les properes setmanes, l’entitat rubinenca també farà un donatiu de 600 euros al PIO de Rubí, el punt d’informació per a persones refugiades i sol·licitants d’asil que es va posar en marxa a principis del 2020.

Les donacions s’han pogut realitzar gràcies a les 19 persones que s’han associat a Rubí Acull en els últims mesos, així com a les campanyes de recollida de fons solidaris que ha fet l’entitat en els últims anys.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *