Rubí celebra el Dia de la Infància amb una gran festa

Imagen noticia
Els rubinencs Sonia Sierra, Eric Laserna i Francisco J. López, a les llistes de C’s
20 de noviembre de 2017
Imagen noticia
Creix el nombre de rubinenques que busquen ajuda al Servei d’Atenció a les Dones
22 de noviembre de 2017

Rubí celebra el Dia de la Infància amb una gran festa

Imagen noticia

Rubí va celebrar el dilluns a la tarda el Dia Internacional de la Infància amb una gran festa ciutadana a la plaça Doctor Guardiet. Durant gairebé quatre hores es van instal·lar diversos jocs i tallers que van contribuir a omplir una plaça on, a més, van tenir lloc actuacions corals, espectacles familiars i la lectura del manifest a càrrec del Consell de la Infància i l’Adolescència de Rubí.

“Estem molt satisfets d’aquesta activitat, però és cert que el fet de commemorar els drets dels infants significa que hi ha llocs al món on encara s’han de reivindicar”, va explicar l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, qui va intervenir just després de la lectura del manifest.

Els representants del Consell dels Infants van fer lectura d’un text en què es posa en relleu la importància de respectar el dret dels infants al joc, la salut, la protecció, l’educació i la igualtat, entre altres. “Reclamem que hi hagi menys assetjament escolar i que s’acullin persones immigrants”, explica Alba Barceló, representant rubinenca al Consell Nacional de la Infància i l’Adolescència de Catalunya. També forma part d’aquest òrgan el rubinenc Álvaro Capio, que creu que “és molt important per la ciutat i també per Catalunya que hi hagi consells dels infants”.

Concert coral i lectura dels drets dels infants
Abans de la lectura del manifest, les corals externes de l’Escola de Música van oferir un lluït repertori de 10 cançons, una per cada dret que tenen els infants. Entre cançó i cançó, diverses persones pujaven a l’escenari per fer lectura dels drets. Mentrestant, tothom qui ho va voler va poder gaudir d’una xocolatada popular.

Posteriorment, i per tancar la festa, va tenir lloc un espectacle familiar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *