Rubí celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

Imagen noticia
Alumnes del Pau Casals participen a un festival de filosofia
28 de noviembre de 2019
Imagen noticia
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí
2 de diciembre de 2019

Rubí celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

Imagen noticia

El 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional i, coincidint amb aquesta data, l’Ajuntament ha organitzat un seguit d’actes amb les persones amb diversitat funcional com a protagonistes.

La majoria d’activitats tindran lloc el diumenge a la plaça del Doctor Guardiet durant el matí. En aquest espai, s’instal·laran paradetes informatives i tallers per adults i infants, a més d’exhibicions culturals.

A les 13 hores, està prevista l’actuació de l’Orquestra de la diversitat funcional de l’Escola de Música Pere Burés i mitja hora més tard es farà la lectura del manifest. La matinal es tancarà amb una fideuada.

Pel que fa al 3 de desembre, a les 10 hores, el programa de Ràdio Rubí ‘Rubí al Dia’ dedicarà el seu magazín a parlar sobre aquesta qüestió i a les 19 hores es representarà l’obra de teatre ‘Aquí no paga ni Déu!’ al teatre municipal La Sala, un espectacle a càrrec de l’entitat Femarec. Un obra que serà gratuïta.

El lema de la commemoració d’enguany és ‘Així és com vull que em tractis!’ i ha estat proposat pels col·lectius participants.