Rubí celebra el Dia del Teatre amb ‘La nit abans dels boscos’

Organitzen una nova recollida intensiva de firmes de la campanya ‘Signa un vot per la independència’
20 de març de 2013
Imagen noticia
Bona acollida d ‘Espardenya’t’, la fira del producte català, tot i el temps inestable
30 de novembre de 2013

Rubí celebra el Dia del Teatre amb ‘La nit abans dels boscos’

Imagen noticia

Cada 27 de març se celebra el Dia Mundial del Teatre i per commemorar aquesta data, Rubí portarà a escena una de les obres més aplaudides per la crítica i el públic i que fins no fa gaire estava en cartell al Teatre Romea de Barcelona: ‘La nit abans dels boscos’, una obra de Bernard M. Koltès, escrita a finals dels anys 70, dirigida per Roberto Romei i amb l’actuació d’?’scar Muñoz.

El dijous 27 de març, a les 20 hores La Sala acollirà aquesta representació, que és gratuïta, però a la qual cal inscriure’s de forma prèvia al Servei de Cultura, al 93 588 70 00 ext. 44 24 o bé al correu electrònic cultura@ajrubi.cat.

Per fer un tastet, la setmana passada es va organitzar un miniclub de lectura de teatre en què es va llegir aquesta obra de teatre, a la biblioteca Mestre Martí Tauler. Va ser la primera presa de contacte amb una obra que parla de la marginalitat, de l’exclusió social i que, malgrat que va ser escrita al 1977, probablement es va avançar al seu temps i avui en dia és més vigent que mai.

Amb un espectacle que dura poc més de tres quarts d’hora, ?’scar Muñoz protagonitza un monòleg dins del paper d’un estranger que intenta aturar els transeünts i retenir-los. La solitud del personatge, com moltes de les persones que avui en dia malviuen al carrer, és l’eix central d’aquesta representació que compta amb una única actuació però magistral, la d’?’scar Muñoz.

Deixa un comentari