La guanyadora del Concurs de Pintura Daniel Bas 2013 exposa ‘Miscel·lània’ a EdRA

Organitzen una nova recollida intensiva de firmes de la campanya ‘Signa un vot per la independència’
20 de marzo de 2013
Imagen noticia
Bona acollida d ‘Espardenya’t’, la fira del producte català, tot i el temps inestable
30 de noviembre de 2013

La guanyadora del Concurs de Pintura Daniel Bas 2013 exposa ‘Miscel·lània’ a EdRA

Imagen noticia

Cristina Franco, guanyadora del Concurs de Pintura Daniel Bas 2013, està exposant la mostra ‘Misceŀlània’ a la sala d’exposicions de l’Escola d’Art i Disseny de Rubí (EdRA). Franco, qui va guanyar el certamen amb l’obra ‘Clown’, és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Múrcia i es defineix com a artista plàstica i iŀlustradora.

A la mostra que es pot veure a l’EdRA, hi ha més d’una vintena de peces, entre pintures i iŀlustracions, les dues disciplines a les quals es dedica. Entre les obres, hi ha una part que pertanyen a la sèrie pictòrica ‘Clowns’, a la qual pertany l’obra guanyadora al Concurs de Pintura Daniel Bas, així com iŀlustracions que formen part d’una altra sèrie titulada ‘Le Cirque des Fauves’.

També inclou l’exposició un seguit de retrats d’estrelles de la música realitzats en diferents tècniques i algunes de les darreres iŀlustracions en les quals l’artista està treballant en l’actualitat. Conjuntament amb l’exposició física de les obres també hi ha una presentació digital de la resta dels seus treballs. «És una espècie de carta de presentació del meu treball, per tal que els visitants puguin conèixer la meva obra», explica Cristina Franco, qui assenyala que «és la primera vegada que tinc el plaer d’exposar a Barcelona i més encara de forma individual». La mostra de l’artista, que ha exposat la seva obra per tota la geografia espanyola i també a altres ciutats com Florència, es podrà visitar fins el dijous 3 d’abril durant l’horari d’apertura d’EdRA, de dilluns a divendres de 8.30 a 21.30 hores.