Rubí celebrarà el 26 d’octubre un acte d’homenatge a la gent gran

Imagen noticia
Rubí celebrarà l’Any Pàniker en record de l’activista social i feminista
1 de octubre de 2020
Imagen noticia
Ràdio Rubí arrenca una nova temporada amb l’estrena d’una pàgina web
5 de octubre de 2020

Rubí celebrarà el 26 d’octubre un acte d’homenatge a la gent gran

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí està preparant un homenatge a final de mes per a la gent gran coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran, que es va celebrar ahir 1 d’octubre. L’acte està previst el 26 d’octubre a les 17.30 h als jardins de l’Ateneu i consistirà en la lectura d’un manifest del Consell Consultiu de la Gent Gran amb motiu de la pandèmia.

L’acte serà exclusiu per a persones majors de 60 anys amb un aforament limitat a 90 participants. Per assistir-hi, caldrà inscriure’s prèviament a través del 637 83 10 92 o per correu electrònic a [email protected]

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, ha explicat que aquesta és la cinquena vegada que la ciutat organitza aquest acte, però que «aquest any serà especial per la situació que viuen les persones a causa de la covid-19, són el col·lectiu més vulnerable i el que més pateix les conseqüències del virus en forma de malaltia, però també de solitud i aïllament.

El manifest que es llegirà durant l’acte dona suport a les persones que treballen en sectors essencials i de forma especial al personal de les residències de la gent gran de Rubí que «tenen cura dels i les residents i que massa sovint han hagut de treballar amb falta de recursos i pocs mitjans, la qual cosa fa pensar en el debat sobre la conveniència de canviar el model d’atenció a les persones grans».