Rubí commemora el Dia Universal dels Drets dels Infants

Imagen noticia
Un miler de persones participen en l’activitat central de la Setmana de Prevenció de Residus
19 de noviembre de 2019
Imagen noticia
Mostra col·lectiva d’El Gra a l’Escola d’Art i Disseny
21 de noviembre de 2019

Rubí commemora el Dia Universal dels Drets dels Infants

Imagen noticia

La ciutat celebra avui el Dia Universal dels Drets dels Infants coincidint amb el 20 de novembre. La commemoració se centra a recordar la necessitat d’escoltar la infància com a agent clau en el futur de qualsevol societat i d’ajudar-la a créixer lliure, respectant les seves diferències, garantint un entorn amable i protector, i assegurant la cobertura de totes les seves necessitats bàsiques.

La primera activitat ha estat la lectura del manifest a Ràdio Rubí a càrrec del Consell dels Infants i Joves de Rubí, un material que posteriorment es lliurarà a les escoles, que podran treballar a l’aula l’enregistrament. L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, també ha participat en l’enregistrament.

A banda d’aquesta activitat, a partir de les 17 hores, al Centre Cívic La Cruïlla, hi haurà tallers i jocs a càrrec de l’Associació Compartir-Grup Social Marista i una xocolatada amb el suport de l’Associació de Veïns del Pinar.

A banda, Rubí il·luminarà amb llum blava el consistori a les 19 hores, una iniciativa d’Unicef i de la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància, a la qual Rubí pertany.

Activitat a Les Torres
El 30 de novembre, l’Associació de Veïns de Les Torres i l’Ajuntament han preparat activitats infantils de cuina saludable, maquillatge de fantasia i una activitat de matemàtiques. A més, l’Associació Mandegnae dinamitzarà l’espai amb jocs infantils, gastronomia, música i balls típics del Senegal, a més d’un mercat de segona mà.