Rubí comptarà amb una nova residència per a la gent gran a Can Sant Joan

Imagen noticia
Rubí es desperta amb llaços grocs als ponts del centre de la ciutat
20 de desembre de 2017
Imagen noticia
Ventura Pons serà avui a Rubí per presentar la seva pel·lícula Sabates grosses dins el Cicle Gaudí
22 de desembre de 2017

Rubí comptarà amb una nova residència per a la gent gran a Can Sant Joan

Imagen noticia

Rubí comptarà amb una nova residència per a la gent gran a Can Sant Joan, en uns terrenys que l’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha venut a l’empresa Vitalia Plus SA, dedicada al sector sociosanitari. La parcel·la té una superfície de 2.363 m² de sòl, 7.875,35 m² de sostre i un preu de venda d’1.811.330,50 euros.

Vitalia Plus té previst construir un centre sociosanitari per a gent gran amb una capacitat de 220 places, 30 de les quals es destinaran a centre de dia. El 70% de les habitacions seran individuals i el 30% restant seran dobles. L’empresa invertirà 8,1 milions d’euros en l’execució d’aquest projecte, 6,27 milions d’euros a la construcció de l’equipament i la resta a la compra dels terrenys. S’estima que es crearan 82 llocs de treball nous.

El centre ocuparà una superfície construïda de 7.390 m², el que suposa prop de 40 m², construïts per a cada plaça residencial.

El grup d’inversió Vitalia dedicat al sector residencial i de centres de dia per a persones grans i també per a persones amb diversitat funcional i malalties mentals compta amb 43 centres i més de 5.650 places distribuïdes per tota la geografia espanyola, amb un total de 2.300 treballadors.

Actualment, Rubí té 10.707 persones censades majors de 65 anys, representen el 14,36% de la població. Aquest fet fa que el municipi tingui actualment un dèficit de places residencials per a gent gran dins de la seva ciutat. En aquest sentit, aquest projecte reduirà en gran part aquesta necessitat, segons la Generalitat.

Deixa un comentari