Rubí comptarà amb una nova residència per a la gent gran a Can Sant Joan

Imagen noticia
Rubí es desperta amb llaços grocs als ponts del centre de la ciutat
20 de diciembre de 2017
Imagen noticia
Ventura Pons serà avui a Rubí per presentar la seva pel·lícula Sabates grosses dins el Cicle Gaudí
22 de diciembre de 2017

Rubí comptarà amb una nova residència per a la gent gran a Can Sant Joan

Imagen noticia

Rubí comptarà amb una nova residència per a la gent gran a Can Sant Joan, en uns terrenys que l’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha venut a l’empresa Vitalia Plus SA, dedicada al sector sociosanitari. La parcel·la té una superfície de 2.363 m² de sòl, 7.875,35 m² de sostre i un preu de venda d’1.811.330,50 euros.

Vitalia Plus té previst construir un centre sociosanitari per a gent gran amb una capacitat de 220 places, 30 de les quals es destinaran a centre de dia. El 70% de les habitacions seran individuals i el 30% restant seran dobles. L’empresa invertirà 8,1 milions d’euros en l’execució d’aquest projecte, 6,27 milions d’euros a la construcció de l’equipament i la resta a la compra dels terrenys. S’estima que es crearan 82 llocs de treball nous.

El centre ocuparà una superfície construïda de 7.390 m², el que suposa prop de 40 m², construïts per a cada plaça residencial.

El grup d’inversió Vitalia dedicat al sector residencial i de centres de dia per a persones grans i també per a persones amb diversitat funcional i malalties mentals compta amb 43 centres i més de 5.650 places distribuïdes per tota la geografia espanyola, amb un total de 2.300 treballadors.

Actualment, Rubí té 10.707 persones censades majors de 65 anys, representen el 14,36% de la població. Aquest fet fa que el municipi tingui actualment un dèficit de places residencials per a gent gran dins de la seva ciutat. En aquest sentit, aquest projecte reduirà en gran part aquesta necessitat, segons la Generalitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *