Rubí es lleva enfarinada

Imagen noticia
Nova campanya d’identificació i esterilització d’animals de companyia a preus promocionals
27 de febrero de 2018
Imagen noticia
‘Bebiendo limonada’, de Yolanda Ferrer, premiat en els Premis Círculo Rojo
1 de marzo de 2018

Rubí es lleva enfarinada

Imagen noticia

Finalment sí. Ha nevat. Les previsions dels meteoròlegs s\’han acomplert i Rubí s\’ha llevat enfarinada, com la resta de Catalunya. Des de la matinada, la neu ha anat agafant i ha cobert el paisatge. Com és habitual, a les urbanitzacions és on el paisatge és més blanc, tot i que al nucli urbà també es poden veure boniques estampes.

Més enllà de les imatges de postal, el cert és que la mobilitat a les urbanitzacions ha estat complicada. Des de primera hora del matí, patrulles de la Policia Local i Protecció Civil estan llençant sal a les vies més afectades per la neu i el gel a les urbanitzacions, així com al Pinar i al vial que uneix aquest barri amb Can Rosés.

Algunes línies d\’autobús, bàsicament les que donen servei a les urbanitzacions, s\’han vist afectades, tot i que, segons informa l\’Ajuntament, ja funcionen amb normalitat. Ha estat el cas de la línia 3 que arribava fins a Sant Genís, però no podia pujar a Castellnou; la línia 1 que no podia arribar al Pinar i el de la línia 7 que no ha funcionat entre les parades de Bellpuig i Can Solà. Al nucli urbà, la carretera comarcal i les autopistes properes, no hi ha afectacions a la circulació, malgrat que Protecció Civil insisteix a restringir els desplaçaments en vehicles privats. Les línies de FGC i Renfe funcionen amb normalitat.

Pel que fa als centres educatius, el transport escolar s\’ha suspès a tot el territori. Les escoles ofereixen serveis mínims, però no estan fent classe normal. Cal assenyalar que els instituts Duc de Montblanc, JV Foix i l\’escola Rivo Rubeo no han obert.

La previsió és que les precipitacions es mantinguin, però la cota de neu s\’anirà enfilant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *