Rubí homenatjarà el centenar de víctimes rubinenques de la covid-19 amb un acte institucional

Imagen noticia
El confinament dispara els abocaments d’escombraries fora dels contenidors
9 de julio de 2020
Imagen noticia
El Moviment per unes Pensions Dignes i Rubí Sanitat acorden treballar conjuntament
13 de julio de 2020

Rubí homenatjarà el centenar de víctimes rubinenques de la covid-19 amb un acte institucional

Imagen noticia

L’Ajuntament ha informat que a Rubí un centenar de persones han mort per covid-19 i per homenatjar-los, el consistori està preparant un acte institucional que tindrà lloc el 24 de juliol a les 20.30 h al Castell.
L’acte pretén ser un homenatge a les persones mortes pel coronavirus, per donar suport a les seves famílies i també per agrair a les persones que durant la crisi sanitària han estat treballant a primera línia, especialment els professionals sanitaris.

L’aforament de l’acte serà limitat per garantir la distància de seguretat, però es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Rubí. L’homenatge inclourà testimonis, la projecció d’un audiovisual, el descobriment d’una placa commemorativa i una ofrena floral i comptarà amb la participació de l’Escola de Música Pere Burés. Està previst que hi assisteixin tots els representants polítics de la ciutat, inclosa l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

Les persones que vulguin assistir a l’acte institucional es poden inscriure fins al 19 de juliol a través d’un formulari al web municipal o a través del telèfon 93 588 70 00 (Ext. 1004). A través d’aquest espai, també es pot enviar un petit text que es llegirà durant l’acte i fotografies dels seus familiars morts per covid-19. L’Ajuntament convida la ciutadania que no pugui assistir a l’esdeveniment a fer un aplaudiment conjunt a les 21 h, coincidint amb el moment del descobriment de la placa commemorativa.