Rubí ja té el seu primer parc de cal·listènia, al barri del 25 de Setembre

L’Escola d’Art i Disseny prepara una exposició en homenatge a l’artista Pepa de Haro
19 de enero de 2022
Els dos equips sèniors del Cent Patins tornen a sumar dues victòries
19 de enero de 2022

Rubí ja té el seu primer parc de cal·listènia, al barri del 25 de Setembre

L’Ajuntament ha instal·lat un nou parc de cal·listènia, un sistema d’entrenament que només requereix pes corporal, al carrer Marconi, al barri del 25 de Setembre.  

L’equipament complementa el parc de salut que ja existeix en aquesta mateixa zona i que dona resposta a una demanda creixent a la ciutat. “En els darrers anys, s’ha incrementat el nombre de practicants de la cal·listènia, que a més s’ha fet força popular entre el jovent”, ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez, que defensa aquestes instal·lacions com una forma de promocionar la salut: “Estem segurs que l’equipament tindrà una gran acollida i que ens ajudarà a promoure l’activitat física a l’aire lliure”.

La cal·listènia és una modalitat d’entrenament físic que busca treballar els moviments dels grups musculars utilitzant com a única resistència o càrrega el pes del propi cos, sense necessitat de fer servir peses o màquines de musculació. Tot i que es pot practicar tant en interiors com en exteriors, s’ha fet especialment popular com a activitat a l’aire lliure entre el jovent.

El circuit instal·lat al 25 de Setembre disposa de diversos aparells que faciliten l’exercici d’aquesta disciplina: tres barres de dominades, una barra transversal amb anelles, una barra transversal amb corda de trepar, dues barres paral·leles, una barra de flexions, un banc d’abdominals inclinat, tres barres transversals, dues barres de mico i una paret sueca. Tots aquests aparells estan muntats sobre un terra de seguretat de cautxú i les persones usuàries poden consultar com fer-los servir en un panell informatiu.

Aquest és el primer parc de cal·listènia que s’instal·la a la ciutat i el seu cost ha estat de 26.809,44 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES