Rubí Jove obre les inscripcions per a les activitats de primavera

Imagen noticia
L’Escola 25 de Setembre celebra el 50è aniversari
22 de marzo de 2018
Imagen noticia
Centenars de rubinencs es manifesten contra l’empresonament dels cinc polítics catalans
24 de marzo de 2018

Rubí Jove obre les inscripcions per a les activitats de primavera

Imagen noticia

Rubí Jove ha obert les inscripcions per a la nova programació d’activitats de primavera, que es desenvoluparà entre els mesos d’abril i juny. Les inscripcions es poden fer fins a aquest divendres i del 3 al 6 d’abril de 17 a 21 hores a través del web de Rubí Jove i, en el cas dels cursos, presencialment a l’Espai Jove Torre Bassas.

L’equipament juvenil ofereix aquesta primavera un curs de 10 hores de primeres cures i un altre de 25 hores de gestió de les emocions. A més, el jovent rubinenc podrà accedir a les següents píndoles formatives d’una hora i mitja de durada: ‘Què em poden preguntar en una entrevista de feina?’, ‘Com i on buscar feina per treballar a l’estiu’ i ‘Pros i contres de les xarxes socials per trobar feina’.

Pel que fa als tallers, la programació adreçada a joves de 12 a 18 anys inclou sessions de grafiti, il·lustració i còmic, street dance, guitarra, boxa, Kpop i la proposta Fem deures. Els joves de 18 a 30 anys podran gaudir d’un taller de balls llatins i un altre de fotografia. A més, s’han programat sessions de teatre i de teatre musical aptes per als dos grups.

Durant aquest trimestre, l’equipament juvenil manté l’àmplia oferta de serveis d’assessoria però hi incorpora algunes novetats. Així, com a complement al Punt Jove LGTB+ es programaran unes colònies LGTBI per a joves de 12 a 17 anys del 9 al 14 de juliol, a banda d’un berenar amb l’activista Patricio Vindel el 12 d’abril en el marc del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans. A més, la Torre Bassas consolida l’Assessoria sociolaboral, l’Espai d’orientació i recerca de beques i ajuts per a la continuïtat dels estudis i el Consultori sexual i de parella. Per assistir a alguna de les assessories especialitzades, cal demanar cita prèvia a través de [email protected] o trucant al 93 699 16 63.

A més, amb motiu de Sant Jordi, acollirà el festival Retorn al microteatre (21 d’abril), una poetry jam (22 d’abril), un taller de roses (23 d’abril) i un taller d’escriptura creativa al rap (23 d’abril). El Dia de la Terra també es commemorarà a la Torre Bassas, amb un taller de cosmètica natural (25 d’abril) i un de reparació de bicis i skates (27 d’abril). La cultura otaku es donarà cita el 12 de maig en un festival de l’Associació Juvenil Otaku Rubí i tornarà a l’equipament la programació ‘La primavera la sang altera’, amb activitats relacionades amb els hàbits saludables.